Betonske ploče iz linije „ELEGANT“ (program pranih ploča) dobijaju se naknadnom završnom obradom, pri čemu u završnom sloju u kombinaciji sa kvarcnim pijeskom sadrže i kamene frakcije.

Opširnije

„KLASIK“ ploče dostupne su i više različitih dimenzija, što omogućava veliki broj kombinacija pri polaganju. Takođe, veliki je izbor boja, te su kombinacije mnogobrojne.

Opširnije

„BEHATON“ ploče se preporučuju za površine koje trebaju da podnesu velike težine – industrijski objekti, parkirališta, trgovački i šoping centri itd.

Opširnije

Svojim oblikom „ROMB“ daje mnoštvo mogućnosti u načinu polaganja i kombinovanju boja. Može se vrlo lako dobiti i 3D efekat, slažući tri različite boje.

Opširnije

Ploča „REKET“ je izuzetno dekorativna radi svog nepravilnog oblika. Ivice su precizno izrađene i savršeno se međusobno uklapaju.

Opširnije

Zbog stilizovanog slova „S“, ploča „UNI“ se međusobno dobro „zaključava“, te je preporučujemo za prostore koji će biti namijenjeni frekventnijem pješačkom i automobilskom saobraćaju.

Opširnije

„RUSTIK“ ploče se savršeno uklapaju u prirodna okruženja, gdje od materijala preovladavaju kamen i drvo. Zrače šarmom prošlih vremena, te su nepogrešiv izbor za popločanje površina oko etno restorana, vikendica, starih ulica.

Opširnije

Ploču „ANTIK“ proizvodimo u tri različite veličine, pri čemu se sve tri veličine koriste pri polaganju. Gornja površina ploče ima reljefnu strukturu, koja zajedno sa slaganjem u tri veličine tvori skladan, topao i lijep prostor.

Opširnije

Travna ploča „MEBA“ je ekološki najprihvatljivija. Oborinska voda sa površina popločanih ovim pločama odlazi direktno u zemlju. Otvori u ploči omogućavaju da prostor koji se popločava bude zatravljen, a ujedno lijep i uredan.

Opširnije

Na pločama iz linije „KOLOR MIX“ želimo Vam pokazati umjetnost u betonu. Na samo jednoj ploči možete naći i po tri boje, savršeno složene. Površina popločana ovim pločama izgleda lijepo, toplo i umjetnički dotjerano.

Opširnije

Šestougaona ploča

Šestougaona ploča se preporučuje za oblaganje korita rijeka, oblaganje kosina kanala i za polaganje kod teško opterećenih saobraćajnica. Dostupna je u debljini od 15 cm.

Opširnije

EKO ploča

EKO PLOČA namjenjena je za popločanje parking prostora ili drugih prostora koji ne dopuštaju zadržavanje kišnice. Ploča ima distancere koji… opširnije

Opširnije

Taktilna – Tactile

Zbog potrebe ukidanja arhitektonskih barijera za slijepe i slabovide osobe u naš proizvodni program uveli smo i ovu vrstu betonskih… opširnije

Opširnije

Romanika – Romanica

Ploču „ROMANIKA“ proizvodimo u tri različite veličine, pri čemu se sve tri veličine koriste pri polaganju. Gornja površina ploče ima… opširnije

Opširnije